Bruna bij Wijn

De beste boeken of een leuk cadeau haal je bij Bruna bij Wijn! In onze winkel vind je een uitgebreide zeer actuele collectie boeken voor volop leesplezier voor jong en oud. Ook verkopen wij tijdschriften, wenskaarten, kantoorartikelen, post.nl postzegels, en diverse cadeaukaarten. Onze Bruna winkel is geheel omnichannel dat wil zeggen dat onze winkel en website www.bruna.nl een winkel zijn.

Je kunt via www.bruna.nl een boek reserveren en door ons klaar laten leggen zodat je dit alleen maar even op hoeft te halen.  Mochten we het niet in de winkel hebben liggen dan kunt u het thuis of in de winkel bestellen en gratis afhalen of thuis laten bezorgen.

Ook hebben we een pasfoto service in onze winkel. De pasfoto’s zijn direct klaar en voor alle officiële documenten te gebruiken. Wij zijn voor Gemert de plek om uw pasfoto’s te laten maken. Klik hier voor meer info. 

 

Boek bestellen voor reservering en afhalen in de winkel: via www.bruna.nl, selecteer het boek naar keuze en druk op bekijk winkelvoorraad.

 

Pasfoto's in Gemert

Anouk van Stiphout

Verkoop specialist Bruna en koffers

Het is altijd gezellig in de winkel en ik vind het leuk om een praatje te maken.

Marieke Michels

verkoopleider Bruna

Het is elke keer weer leuk als klanten met een blij gezicht de winkel verlaten. Ik geef u dan ook graag advies in het zoeken naar een goed boek voor uzelf of als cadeau.

Greetje Wijn

eigenaar

Het klanten contact is het allerleukste van mijn werk. Mijn specialiteit is de koffer en tassen afdeling. Maar ik geef u ook graag advies op onze andere afdelingen.

Harrie Wijn

eigenaar

Het is erg leuk om elke dag zoveel verschillende en vooral leuke klanten te ontmoeten. Samen met een gezellig winkelteam is het elke dag een feestje in de winkel.

Anne Engels

verkoopspecialist Bruna en Snoep

Ik help u graag met het vinden van een passend cadeau. Dat geeft mij iedere dag de energie om met veel plezier in de winkel te staan!