Pasfoto's maken in Gemert

Pasfoto-service

Heb je snel een pasfoto nodig voor je paspoort, identiteitskaart of rijbewijs? Kom dan langs bij de pasfoto service van Bruna bij Wijn in Gemert.

De Rijksoverheid stelt een aantal eisen aan officiële pasfoto’s. Denk aan de maatvoering, fotokwaliteit, achtergrond, weergave, houding, uitdrukking, bril, belichting en positionering. De pasfoto studio van Bruna bij Wijn is er zo op ingericht dat de pasfoto’s voldoen aan deze eisen. Je hoeft je geen zorgen te maken dat de foto mislukt want wij maken de foto, bij ons dus geen zelfbediening. Je stapt even binnen en drie minuten later is de goedgekeurde pasfoto al klaar.

Het is mogelijk om de verlenging van het rijbewijs online aan te vragen. Dit kan via de website van de RDW. U kunt het rijbewijs al na twee werkdagen ophalen op het gemeentehuis. Online aanvragen is alleen mogelijk voor het verlengen van het rijbewijs of bij uitbreiding van categorieën. Iemand die voor het eerst een rijbewijs aanvraagt, moet hiervoor nog wel naar het gemeentehuis.

Wij zijn een erkende fotograaf om online het rijbewijs aan te kunnen vragen.

De aanvraag begint met het laten maken van een foto door ons. Wij sturen de foto digitaal naar de RDW, neem hiervoor uw oude rijbewijs mee. Daarna kunt u met uw DigiD gemakkelijk en snel de aanvraag doen via de website van het RDW.

Een afspraak maken is niet nodig! Loop binnen, spreek een van ons aan en we helpen je direct.

De kosten voor een setje pasfoto’s zijn 12,99 euro.

Onze voordelen

  • alles onder één dak
  • specialist
  • betrouwbaar
  • groot assortiment
  • mooiste collectie keuze
  • scherpe prijzen

Anouk van Stiphout

Verkoop specialist Bruna en koffers

Het is altijd gezellig in de winkel en ik vind het leuk om een praatje te maken.

Marieke Michels

verkoopleider Bruna

Het is elke keer weer leuk als klanten met een blij gezicht de winkel verlaten. Ik geef u dan ook graag advies in het zoeken naar een goed boek voor uzelf of als cadeau.

Greetje Wijn

eigenaar

Het klanten contact is het allerleukste van mijn werk. Mijn specialiteit is de koffer en tassen afdeling. Maar ik geef u ook graag advies op onze andere afdelingen.

Harrie Wijn

eigenaar

Het is erg leuk om elke dag zoveel verschillende en vooral leuke klanten te ontmoeten. Samen met een gezellig winkelteam is het elke dag een feestje in de winkel.

Anne Engels

verkoopspecialist Bruna en Snoep

Ik help u graag met het vinden van een passend cadeau. Dat geeft mij iedere dag de energie om met veel plezier in de winkel te staan!