Tassen en koffers bij Wijn

De grootste keuze tassen, koffers en portemonnees vind je alleen maar bij Wijn! Een uitgebreide collectie tassen, schooltassen, koffers, portemonnees, CardProtectors, en accessoires voor dames en heren, jong en oud! Bij Wijn zie je alle topmerken, zoals Björn Borg, Converse, Samsonite, Eastpak, Enrico Benetti, Fjällräven,  JanSport, HJ. De Rooij, Figuretta, en American Tourister.

In ons eigen merk Line zijn wij gespecialiseerd. Deze koffers en tassen zijn zeer gunstig geprijsd door de grote hoeveelheden die we hiervan inkopen en de kwaliteit van het merk Line is top.

Of je nu op vakantie gaat of naar school, je eerste kantoorbaan hebt of op zoek bent naar een hippe tas: Bij Wijn vindt je altijd wel een tas of koffer die bij je past.

Meer bij Wijn

Anouk van Stiphout

Verkoop specialist Bruna en koffers

Het is altijd gezellig in de winkel en ik vind het leuk om een praatje te maken.

Marieke Michels

verkoopleider Bruna

Het is elke keer weer leuk als klanten met een blij gezicht de winkel verlaten. Ik geef u dan ook graag advies in het zoeken naar een goed boek voor uzelf of als cadeau.

Greetje Wijn

eigenaar

Het klanten contact is het allerleukste van mijn werk. Mijn specialiteit is de koffer en tassen afdeling. Maar ik geef u ook graag advies op onze andere afdelingen.

Harrie Wijn

eigenaar

Het is erg leuk om elke dag zoveel verschillende en vooral leuke klanten te ontmoeten. Samen met een gezellig winkelteam is het elke dag een feestje in de winkel.

Anne Engels

verkoopspecialist Bruna en Snoep

Ik help u graag met het vinden van een passend cadeau. Dat geeft mij iedere dag de energie om met veel plezier in de winkel te staan!