Bruna bij Wijn

De beste boeken of een leuk cadeau haal je bij Bruna bij Wijn! In onze winkel vind je een uitgebreide zeer actuele collectie boeken voor volop leesplezier voor jong en oud. Ook verkopen wij tijdschriften, wenskaarten, kantoorartikelen, post.nl postzegels, Sandd postzegels en diverse cadeaukaarten. Onze Bruna winkel is geheel omnichannel dat wil zeggen dat onze winkel en website www.bruna.nl een winkel zijn. Je kunt thuis alvast via deze website bekijken welke artikelen we op voorraad hebben. Mochten we het niet in de winkel hebben liggen dan kunt u het thuis of in de winkel bestellen en gratis afhalen of thuis laten bezorgen.

Natuurlijk is onze Bruna winkel een heerlijke plek on tussen alle boeken en cadeauartikelen rond te kijken.

Voor de zakelijke markt ga je ook naar Bruna bij Wijn. Via www.bruna.nl is het heel makkelijk om alle zakelijke kantoorartikelen te bestellen en thuis te laten bezorgen.

Ook hebben we een pasfoto service in onze winkel. De pasfoto’s zijn direct klaar en voor alle officiële documenten te gebruiken. Wij zijn voor Gemert de plek om uw pasfoto’s te laten maken.

Pasfoto's in Gemert

Harrie Wijn

eigenaar

Het is erg leuk om elke dag zoveel verschillende en vooral leuke klanten te ontmoeten. Samen met een gezellig winkelteam is het elke dag een feestje in de winkel.

Greetje Wijn

eigenaar

Het klanten contact is het allerleukste van mijn werk. Mijn specialiteit is de koffer en tassen afdeling. Maar ik geef u ook graag advies op onze andere afdelingen.

Anne Engels

verkoopspecialist

Ik help u graag met het vinden van een passend cadeau. Dat geeft mij iedere dag de energie om met veel plezier in de winkel te staan!

Nicole den Otter

verkoopspecialist

Met veel liefde en plezier werk ik bij de Intertoys en Bruna. Vaak ben ik bij de Intertoys maar soms zie je me ook bij de Bruna. Met altijd een glimlach sta ik voor u klaar.

Marieke Michels

verkoopleider Bruna

Het is elke keer weer leuk als klanten met een blij gezicht de winkel verlaten. Ik geef u dan ook graag advies in het zoeken naar een goed boek voor uzelf of als cadeau.

Riet Romviel

verkoopspecialist

Elke dag bij de Bruna is weer een uitdaging om onze klanten goed te helpen, zodat ze tevreden de deur uitgaan. Maar met de vele acties en aanbiedingen van Bruna gaat dat vanzelf.

Anja Smits

verkoopspecialist

Door de diversiteit van de winkel is het leuk en afwisselend om er te werken, en voor U klaar te staan.