Bruna bij Wijn

De beste boeken of een leuk cadeau haal je bij Bruna bij Wijn! In onze winkel vind je een uitgebreide zeer actuele collectie boeken voor volop leesplezier voor jong en oud. Ook verkopen wij tijdschriften, wenskaarten, kantoorartikelen, post.nl postzegels, Sandd postzegels en diverse cadeaukaarten. Onze Bruna winkel is geheel omnichannel dat wil zeggen dat onze winkel en website www.bruna.nl een winkel zijn. Je kunt thuis alvast via deze website bekijken welke artikelen we op voorraad hebben. Mochten we het niet in de winkel hebben liggen dan kunt u het thuis of in de winkel bestellen en gratis afhalen of thuis laten bezorgen.

Natuurlijk is onze Bruna winkel een heerlijke plek on tussen alle boeken en cadeauartikelen rond te kijken.

Voor de zakelijke markt ga je ook naar Bruna bij Wijn. Via www.bruna.nl is het heel makkelijk om alle zakelijke kantoorartikelen te bestellen en thuis te laten bezorgen.

Ook hebben we een pasfoto service in onze winkel. De pasfoto’s zijn direct klaar en voor alle officiële documenten te gebruiken. Wij zijn voor Gemert de plek om uw pasfoto’s te laten maken.

Wist je dat je bij een besteding van 25 euro aan schoolspullen een shopper of gymbag cadeau krijgt van ons?:) Voor je schoolboeken en je gymspullen bijvoorbeeld. De shopper wordt ook vaak gebruikt om mee te nemen naar de supermarkt, dat kan natuurlijk ook.. 

 

Pasfoto's in Gemert

Anouk van Stiphout

verkoper

Het is altijd gezellig in de winkel en ik vind het leuk om een praatje te maken.

Marieke Michels

verkoopleider Bruna

Het is elke keer weer leuk als klanten met een blij gezicht de winkel verlaten. Ik geef u dan ook graag advies in het zoeken naar een goed boek voor uzelf of als cadeau.

Daan van den Eijnden

verkoopleider Speelgoed

Met veel plezier help ik alle klanten die bij ons in de winkel komen. Wilt U graag meer weten over het speelgoed/multimedia kunt u altijd bij mij terecht.

Greetje Wijn

eigenaar

Het klanten contact is het allerleukste van mijn werk. Mijn specialiteit is de koffer en tassen afdeling. Maar ik geef u ook graag advies op onze andere afdelingen.

Harrie Wijn

eigenaar

Het is erg leuk om elke dag zoveel verschillende en vooral leuke klanten te ontmoeten. Samen met een gezellig winkelteam is het elke dag een feestje in de winkel.

Anne Engels

verkoopspecialist

Ik help u graag met het vinden van een passend cadeau. Dat geeft mij iedere dag de energie om met veel plezier in de winkel te staan!