Tassen en koffers bij Wijn

De grootste keuze tassen, koffers en portemonnees vind je alleen maar bij Wijn! Een uitgebreide collectie tassen, schooltassen, koffers, portemonnees, CardProtectors, en accessoires voor dames en heren, jong en oud! Bij Wijn zie je alle topmerken, zoals Björn Borg, Converse, Samsonite, Eastpak, Enrico Benetti, Fjällräven, The North Face, Hedgren, Herschel, Hj. De Rooij, Figuretta, Legend en American Tourister.

In ons eigen merk Line zijn wij gespecialiseerd. Deze koffers en tassen zijn zeer gunstig geprijsd door de grote hoeveelheden die we hiervan inkopen en de kwaliteit van het merk Line is top.

Of je nu op vakantie gaat of naar school, je eerste kantoorbaan hebt of op zoek bent naar een hippe tas: Bij Wijn vindt je altijd wel een tas of koffer die bij je past.

Meer bij Wijn

Anne Engels

verkoopspecialist

Ik help u graag met het vinden van een passend cadeau. Dat geeft mij iedere dag de energie om met veel plezier in de winkel te staan!

Harrie Wijn

eigenaar

Het is erg leuk om elke dag zoveel verschillende en vooral leuke klanten te ontmoeten. Samen met een gezellig winkelteam is het elke dag een feestje in de winkel.

Greetje Wijn

eigenaar

Het klanten contact is het allerleukste van mijn werk. Mijn specialiteit is de koffer en tassen afdeling. Maar ik geef u ook graag advies op onze andere afdelingen.

Daan van den Eijnden

verkoopleider Intertoys

Met veel plezier help ik alle klanten die bij ons in de winkel komen. Wilt U graag meer weten over het speelgoed/multimedia kunt u altijd bij mij terecht.

Riet Romviel

verkoopspecialist

Elke dag bij de Bruna is weer een uitdaging om onze klanten goed te helpen, zodat ze tevreden de deur uitgaan. Maar met de vele acties en aanbiedingen van Bruna gaat dat vanzelf.

Anja Smits

verkoopspecialist

Door de diversiteit van de winkel is het leuk en afwisselend om er te werken, en voor U klaar te staan.

Nicole den Otter

verkoopspecialist

Met veel liefde en plezier werk ik bij de Intertoys en Bruna. Vaak ben ik bij de Intertoys maar soms zie je me ook bij de Bruna. Met altijd een glimlach sta ik voor u klaar.

Marieke Michels

verkoopleider Bruna

Het is elke keer weer leuk als klanten met een blij gezicht de winkel verlaten. Ik geef u dan ook graag advies in het zoeken naar een goed boek voor uzelf of als cadeau.