Speelgoed bij Wijn

Het mooiste speelgoed van de beste merken, maar ook de nieuwste games en spelcomputers koop je in de nieuwste speelgoedwinkel Jase & Joy bij Wijn! Jase & Joy is de grootste speelgoedwinkel van Gemert met een enorme collectie speelgoed, gadgets en games.

Wij zijn gespecialiseerd in de laatste trends op speelgoed gebied. Daarnaast is onze basis collectie sterk wisselend en enorm groot. Vooral op het gebied van Lego en Playmobil.

Je kunt bij ons echt alles kopen op speelgoedgebied, want staat het niet in de winkel dan kun je het heel eenvoudig via onze medewerkers in de winkel bestellen.

Op dit moment bouwen wij vol enthousiasme en met een aantal goede collega’s aan de nieuwste speelgoedwinkel Jase en Joy.

persbericht

website 

Contact & openingstijden

Meer bij Wijn

Anne Engels

verkoopspecialist

Ik help u graag met het vinden van een passend cadeau. Dat geeft mij iedere dag de energie om met veel plezier in de winkel te staan!

Harrie Wijn

eigenaar

Het is erg leuk om elke dag zoveel verschillende en vooral leuke klanten te ontmoeten. Samen met een gezellig winkelteam is het elke dag een feestje in de winkel.

Greetje Wijn

eigenaar

Het klanten contact is het allerleukste van mijn werk. Mijn specialiteit is de koffer en tassen afdeling. Maar ik geef u ook graag advies op onze andere afdelingen.

Daan van den Eijnden

verkoopleider Speelgoed

Met veel plezier help ik alle klanten die bij ons in de winkel komen. Wilt U graag meer weten over het speelgoed/multimedia kunt u altijd bij mij terecht.

Anja Smits

verkoopspecialist

Door de diversiteit van de winkel is het leuk en afwisselend om er te werken, en voor U klaar te staan.

Marieke Michels

verkoopleider Bruna

Het is elke keer weer leuk als klanten met een blij gezicht de winkel verlaten. Ik geef u dan ook graag advies in het zoeken naar een goed boek voor uzelf of als cadeau.

Lindy Manders

verkoper

Speelgoed is feest!

Anouk van Stiphout

verkoper

Het is altijd gezellig in de winkel en ik vind het leuk om een praatje te maken.

Dani van der Heijden