Intertoys bij Wijn in Gemert

We nemen per 1 juni afscheid van het Jase & Joy concept en gaan met heel veel plezier vanaf 1 juni terug naar het Intertoys concept.

De komende periode zal de winkel aangepast gaan worden aan de Intertoys huisstijl en het Intertoys assortiment.

We hebben er heel erg veel zin in om weer opnieuw een Intertoys winkel te zijn net zoals we dat in het verleden altijd zijn geweest.

Fijn weekend,

Team Winkelen bij Wijn

 

#jaseenjoygemert wordt #intertoysgemert

#winkelenbijwijn #intertoysbijwijn #intertoysgemert

Contact & openingstijden

Meer bij Wijn

Anouk van Stiphout

verkoper

Het is altijd gezellig in de winkel en ik vind het leuk om een praatje te maken.

Marieke Michels

verkoopleider Bruna

Het is elke keer weer leuk als klanten met een blij gezicht de winkel verlaten. Ik geef u dan ook graag advies in het zoeken naar een goed boek voor uzelf of als cadeau.

Daan van den Eijnden

verkoopleider Speelgoed

Met veel plezier help ik alle klanten die bij ons in de winkel komen. Wilt U graag meer weten over het speelgoed/multimedia kunt u altijd bij mij terecht.

Greetje Wijn

eigenaar

Het klanten contact is het allerleukste van mijn werk. Mijn specialiteit is de koffer en tassen afdeling. Maar ik geef u ook graag advies op onze andere afdelingen.

Harrie Wijn

eigenaar

Het is erg leuk om elke dag zoveel verschillende en vooral leuke klanten te ontmoeten. Samen met een gezellig winkelteam is het elke dag een feestje in de winkel.

Anne Engels

verkoopspecialist

Ik help u graag met het vinden van een passend cadeau. Dat geeft mij iedere dag de energie om met veel plezier in de winkel te staan!