Intertoys bij Wijn in Gemert

Welkom bij de leukste Intertoys speelgoedwinkel van Nederland. Je bent van harte welkom in onze winkel om tussen het allerleukste en nieuwste speelgoed te komen winkelen of je kadobox te komen maken.

Kadobox

Bij Intertoys kunnen kinderen een kadobox vullen met leuke kadootjes. Dat maakt de voorpret een stuk leuker en kan iedereen een kado uitzoeken voor je verjaardag.

 

Club Intertoys aanbiedingen

Schrijf je in voor de Club Intertoys nieuwsbrief en ontvang regelmatig exclusieve aanbiedingen in je inbox.

Contact & openingstijden

Meer bij Wijn

Anouk van Stiphout

verkoper

Het is altijd gezellig in de winkel en ik vind het leuk om een praatje te maken.

Marieke Michels

verkoopleider Bruna

Het is elke keer weer leuk als klanten met een blij gezicht de winkel verlaten. Ik geef u dan ook graag advies in het zoeken naar een goed boek voor uzelf of als cadeau.

Daan van den Eijnden

verkoopleider Speelgoed

Met veel plezier help ik alle klanten die bij ons in de winkel komen. Wilt U graag meer weten over het speelgoed/multimedia kunt u altijd bij mij terecht.

Greetje Wijn

eigenaar

Het klanten contact is het allerleukste van mijn werk. Mijn specialiteit is de koffer en tassen afdeling. Maar ik geef u ook graag advies op onze andere afdelingen.

Harrie Wijn

eigenaar

Het is erg leuk om elke dag zoveel verschillende en vooral leuke klanten te ontmoeten. Samen met een gezellig winkelteam is het elke dag een feestje in de winkel.

Anne Engels

verkoopspecialist

Ik help u graag met het vinden van een passend cadeau. Dat geeft mij iedere dag de energie om met veel plezier in de winkel te staan!