Jase & Joy bij Wijn in Gemert

Wij zijn een  spiksplinternieuwe speelgoedwinkel. En niet zomaar een speelgoedwinkel, daar zijn er al genoeg van. Welkom in onze wereld. De wereld van Jase & Joy.

In de wereld van Jase & joy staat plezier voorop. We zijn geen gewone speelgoedwinkel, maar een plek voor speelplezier. Een huis vol Kadootjes. Bij ons is het elke dag feest.

Jase & Joy snappen speelgoed als de beste. Dat komt doordat we er zelf mee spelen. Een beschrijving op de verpakking is leuk, maar of wat erin zit écht iets is, weet je pas wanneer je het uit de verpakking haalt en ermee aan de slag gaat. Toch?

daarom organiseren we in onze winkel te gekke ‘fun first’activiteiten zodat je zelf speelgoed kunt ervaren. daarnaast gaan we met een aantal kids heel veel speelgoed testen. de resultaten delen we weer via onze website. Spelen = weten!

website om je speelgoed te bestellen

Contact & openingstijden

Meer bij Wijn

Anouk van Stiphout

verkoper

Het is altijd gezellig in de winkel en ik vind het leuk om een praatje te maken.

Marieke Michels

verkoopleider Bruna

Het is elke keer weer leuk als klanten met een blij gezicht de winkel verlaten. Ik geef u dan ook graag advies in het zoeken naar een goed boek voor uzelf of als cadeau.

Daan van den Eijnden

verkoopleider Speelgoed

Met veel plezier help ik alle klanten die bij ons in de winkel komen. Wilt U graag meer weten over het speelgoed/multimedia kunt u altijd bij mij terecht.

Greetje Wijn

eigenaar

Het klanten contact is het allerleukste van mijn werk. Mijn specialiteit is de koffer en tassen afdeling. Maar ik geef u ook graag advies op onze andere afdelingen.

Harrie Wijn

eigenaar

Het is erg leuk om elke dag zoveel verschillende en vooral leuke klanten te ontmoeten. Samen met een gezellig winkelteam is het elke dag een feestje in de winkel.

Anne Engels

verkoopspecialist

Ik help u graag met het vinden van een passend cadeau. Dat geeft mij iedere dag de energie om met veel plezier in de winkel te staan!