Snoep winkel bij Wijn

De snoepwinkel bij Wijn is de lekkerste winkel van Gemert! Een groot assortiment schepsnoep om van te watertanden, maar ook leuke cadeauartikelen en de lekkerste bonbons. En we maken er graag een leuk cadeautje van voor je!

Anne Engels

verkoopspecialist

Ik help u graag met het vinden van een passend cadeau. Dat geeft mij iedere dag de energie om met veel plezier in de winkel te staan!

Harrie Wijn

eigenaar

Het is erg leuk om elke dag zoveel verschillende en vooral leuke klanten te ontmoeten. Samen met een gezellig winkelteam is het elke dag een feestje in de winkel.

Greetje Wijn

eigenaar

Het klanten contact is het allerleukste van mijn werk. Mijn specialiteit is de koffer en tassen afdeling. Maar ik geef u ook graag advies op onze andere afdelingen.

Daan van den Eijnden

verkoopleider Speelgoed

Met veel plezier help ik alle klanten die bij ons in de winkel komen. Wilt U graag meer weten over het speelgoed/multimedia kunt u altijd bij mij terecht.

Anja Smits

verkoopspecialist

Door de diversiteit van de winkel is het leuk en afwisselend om er te werken, en voor U klaar te staan.

Marieke Michels

verkoopleider Bruna

Het is elke keer weer leuk als klanten met een blij gezicht de winkel verlaten. Ik geef u dan ook graag advies in het zoeken naar een goed boek voor uzelf of als cadeau.

Lindy Manders

verkoper

Speelgoed is feest!

Anouk van Stiphout

verkoper

Het is altijd gezellig in de winkel en ik vind het leuk om een praatje te maken.

Dani van der Heijden