Intertoys bij Wijn

Het mooiste speelgoed van de beste merken, maar ook de nieuwste games en spelcomputers koop je bij Intertoys bij Wijn! Intertoys bij Wijn is de grootste speelgoedwinkel van Gemert en heeft voor ieder wat wils.

Wij zijn gespecialiseerd in de laatste trends op speelgoed gebied. Daarnaast is onze basis collectie sterk wisselend en enorm groot. Vooral op het gebied van Lego en Playmobil.

Je kunt bij ons echt alles kopen op speelgoedgebied, want staat het niet in de winkel dan kun je het heel eenvoudig via de zuil in de winkel bestellen. Onze gehele speelgoedwinkel is omnichannel ingericht. Hierdoor zijn onze site www.intertoys.nl en onze winkel een.

Je kunt direct het speelgoed bestellen en laten bezorgen in de winkel. Is het te groot om zelf mee te nemen of heb je geen tijd om het op te komen halen? Geen punt, dan laten we het gewoon bij je thuis bezorgen. Voor de webwinkel www.intertoys.nl 

Contact & openingstijden

Meer bij Wijn

Harrie Wijn

eigenaar

Het is erg leuk om elke dag zoveel verschillende en vooral leuke klanten te ontmoeten. Samen met een gezellig winkelteam is het elke dag een feestje in de winkel.

Greetje Wijn

eigenaar

Het klanten contact is het allerleukste van mijn werk. Mijn specialiteit is de koffer en tassen afdeling. Maar ik geef u ook graag advies op onze andere afdelingen.

Daan van den Eijnden

verkoopleider Intertoys

Met veel plezier help ik alle klanten die bij ons in de winkel komen. Wilt U graag meer weten over het speelgoed/multimedia kunt u altijd bij mij terecht.

Nicole den Otter

verkoopspecialist

Met veel liefde en plezier werk ik bij de Intertoys en Bruna. Vaak ben ik bij de Intertoys maar soms zie je me ook bij de Bruna. Met altijd een glimlach sta ik voor u klaar.

Anja Smits

verkoopspecialist

Door de diversiteit van de winkel is het leuk en afwisselend om er te werken, en voor U klaar te staan.